Ulkoistettu metalliverstas

- Eroon kalliista investoinneista, likaisista tiloista ja lainsäädännöllisistä määräyksistä

Oman metalliverstaan ylläpitäminen on tyyristä hommaa: pitää olla riittävästi tilaa, hyvä materiaalivarasto, kunnon koneet ja laitteet ja osaavat työntekijät. Lisäksi on pidettävä huolta palo- ja työturvallisuuteen ja ilmanvaihtoon liittyvistä asioita. Yrityksellä tai julkisella organisaatiolla pitää olla jatkuva ja iso tarve metallitöihin, että sen kannattaa pitää yllä omaa verstasta.

ulkoistettumetalliverstas2            ulkoistettumetalliverstas asiakas2

Kun teet kanssamme sopimuksen ulkoistetun metalliverstaan palveluista, saat vastineeksi sopimushinnat ja yhteistyökumppanin, joka tekee jämptisti sen minkä lupaa. Huolto- ja asennustöitä tekevät samat, luotettavat henkilöt. He tulevat paikalle nopeasti, eikä mikään muu homma sinun organisaatiossasi seiso sen vuoksi, että oma työntekijä siirtyisi hoitamaan korjauksia. Hyvän materiaalivarastomme vuoksi saamme teräksen kääntymään moneksi.

Anna meidän hoitaa jatkossa metallityönne rampeista, metalliosiin, kaiteisiin ja huoltotöihin. Me teemme teräksestä oven karmeja, tuulikaappeja, neuvottelukoppeja tai koneiden osia. Ulkoistettu metalliverstas-palvelu sopii tuotantolaitokselle, kiinteistöyhtiölle, julkiselle organisaatiolle tai vaikkapa kauppakeskukselle. Ota yhteyttä Tor-Leif.